Gespecialiseerd in BTW op zonnepanelen

Gespecialiseerd in BTW op thuisbatterijen en zonnepanelen

Wie is De Centrale BTW Teruggave

Over De Centrale BTW Teruggave

De Centrale BTW Teruggave is in juli 2013 opgericht op initiatief van Van der Zwet Accountants en Adviseurs uit Lisse. Van der Zwet is een accountantsbedrijf dat staat voor kwaliteit. Daarom is Van der Zwet aangesloten bij de SRA, een netwerk van meer dan 370 accountantskantoren. Daarnaast heeft Van der Zwet een Wta vergunning voor wettelijke controles. Hierdoor heeft Van der Zwet ook onder de vlag van de SRA een convenant met de Belastingdienst kunnen sluiten over toezicht op haar klanten. Daardoor is er uitstekend contact met de Belastingdienst wat erg gewaardeerd wordt.

Op 1 januari 2014 is De Centrale BTW Teruggave zelfstandig verder gegaan onder fiscaal jurist mr. R.B.P. (Romano) Hagen, voorheen partner bij Van der Zwet. Hagen gelooft er in dat “iedereen persoonlijk behandeld dient te worden zoals jezelf ook behandeld wil worden”. Het nieuwe ondernemen waarbij de klant centraal staat, niet alleen in woord, maar ook in daad. Daarom is het hele bedrijf (in)gericht op de klant.

De Centrale BTW Teruggave gaat altijd voor een 10. Service en beleving is belangrijk. Om het effect te meten is een overeenkomst gesloten met The Feedback Company waar de klanten een eerlijke en onafhankelijke beoordeling kunnen geven. Dit is uitgegroeid tot onze trots en iedere review wordt altijd aandachtig door alle medewerkers gelezen.

Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in kennis om de installateur beter te kunnen helpen. Met deze kennis kunnen installateurs hun klanten beter voorzien van juiste informatie. Daarom is ook een kennisbank opgezet. Samenwerken wordt daarmee echt ingevuld.

Vol passie omarmen wij deze nieuwe manier van werken. Professioneel op een open, leuke en frisse manier.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

De Centrale BTW Teruggave

Onze trots:

Meer informatie

BTW terugvragen

Veel gestelde vragen

Installateurs