Gespecialiseerd in BTW op zonnepanelen

Gespecialiseerd in BTW op thuisbatterijen en zonnepanelen

De beste service
& de beste prijs

Meld je nu aan

De Centrale BTW Teruggave is al meer dan 7 jaar de partner voor meer dan honderd installateurs. We leveren voor iedere klant maatwerk, geheel naar jouw wensen. Volledig geïntregeerd in jouw bedrijf, of helemaal los. Geen probleem! BTW teruggave onder jouw bedrijfsnaam of rechtstreeks via ons. Beide is mogelijk.

Altijd een vaste lage prijs
€ 29,50 (ex btw) per aanvraag
en de eerste 10 aanvragen gratis

Onze lijnen zijn kort en wij zijn pas tevreden wanneer uw klant dat is, daar zetten wij ons helemaal voor in.  Daarnaast houden we u op de hoogte van actuele informatie wanneer dat belangrijk is. Uw klant heeft beschikking over een moderne beveiligde persoonlijke online omgeving waarin een slim systeem voor de Nieuwe KOR is verwerkt. Dit geeft vóórdat een aanvraag wordt opgestart de zekerheid dat een

Probeer ons eens uit en laat je verrassen.

Meld je nu aan als klant en profiteer van de beste service en laagste prijs!

Naam(Vereist)

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten geven ons de hoogste rating van 9,6 gemiddeld. Dat cijfer komt niet vanzelf. Daar doen we heel veel voor en we zijn er heel erg trots op.

Wat doen wij nog meer

De btw teruggave is geen vaststaand gegeven meer (bericht in Solar Magazine). Door de nieuwe Kleine Ondernemersregeling zijn er uitzonderingen waardoor er geen btw teruggave verleend zal worden. Of er kunne andere problemen ontstaan. Wij kennen alle oplossingen, maar die oplossingen dienen vooraf al met de klant afgestemd te zijn. Wij ontzorgen geheel en stemmen die oplossingen met jou of direct met de klant af. 
 
De klant heeft beschikking over een moderne beveiligde persoonlijke online omgeving waarin een slim systeem voor de Nieuwe KOR is verwerkt. Dit geeft vóórdat een aanvraag wordt opgestart de zekerheid dat een btw teruggave goed wordt begonnen. En het wordt vastgelegd, zodat de klant niet later kan zeggen dat iets anders is doorgegeven. Dit geeft zekerheid en kan je een hoop gedoe schelen.
 
.

Hoe kan dit allemaal voor deze prijs?

We hebben 7 jaar ervaring in volledig nieuw ontwikkelde software gestopt, volledig ingericht op de nieuwe KOR. Wij geloven echter nog wel in persoonlijke benadering. Daarom hebben wij altijd persoonlijk contact met de klant en met jou. Op de achtergrond wordt heel veel geautomatiseerd verwerkt. Hierdoor kunnen we ook meer tijd aan de klant besteden en jou van de beste informatie en advies voorzien.

De juiste kennis, als eerste beschikbaar

Mr. Romano Hagen is meer dan 20 jaar fiscaal jurist en gespecialiseerd binnen de verduurzaming. Hij is het aanspreekpunt binnen de Solar branche als het om BTW of subsidies gaat. Bovendien zet hij zich in om de wetgeving voor verduurzaming te verbeteren door advies te geven via Holland Solar in diverse werkgroepen. Daar heb jij uiteindelijk voordelen van omdat de wetgeving beter wordt afgestemd en je als eerste op de hoogte bent. Hij beantwoordt al je vragen over btw en subsidies. 
 
.

Samenwerken

Wij geloven in samenwerken, daarom delen wij onze kennis over btw, subsidies en stellen specifiek op de Solar branche gerichte rekenmodellen ter beschikking, waardoor jij meer kan verkopen. Verder kan op jouw bedrijf btw en subsidie training worden gegeven, natuurlijk kosteloos, want dat is samenwerken.
 
 Duurzame subsidies, alles op 1 plek: zoals de EIA, MIA, ISDE en SDE+ zorgen wij voor advies, rekenmodellen en het juist indienen van de aanvragen.
 
Volledig geïntegreerd in uw bedrijf, of juist helemaal los: Beide is mogelijk, btw teruggave onder eigen naam, of de klant heeft alleen met ons contact. Geen probleem.
 
Heel eenvoudig aanvraag doorgeven: Een mail met enkele gegevens, of een persoonlijke button op de factuur. Je hoeft voor een btw teruggave geen tijd meer te besteden.

Meer informatie

Particulier

Veel gestelde vragen

Installateurs