Gespecialiseerd in BTW op zonnepanelen

Gespecialiseerd in BTW op thuisbatterijen en zonnepanelen

Start Nationaal Energiebespaarfonds

Het is zover. Woningeigenaren die hun voornemen om te investeren in een energiezuinige woning in het nieuwe jaar willen verwezenlijken, kunnen de daad bij het woord gaan voegen. Vanaf dinsdag 21 januari is het mogelijk een Energiebespaarlening af te sluiten om slim te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Hiermee bespaart u energie, verbetert u uw wooncomfort en spaart u het milieu! Bovendien kunnen energiebesparende maatregelen bijdragen aan het waardebehoud van uw woning.

Misschien denkt u al langer na over energiebesparende maatregelen maar kunt u de kosten niet in in één keer opbrengen. De Energiebespaarlening helpt u om te investeren in maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken. Dankzij de lening hoeft u de kosten hiervoor niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in maximaal tien jaar, afhankelijk van hoeveel u leent. Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente.

De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiële bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd. Op deze website vindt u volop informatie over energiebesparing en energiebesparende maatregelen. U kunt de lening online aanvragen. Werkt u bij een gemeente, provincie, financiële dienstverlener of bent u makelaar, aannemer of installateur? Kijk dan ook bij www.ikinvesteerslim.nl/zakelijk.

Consumenten kunnen naast deze regeling in 2014 nog het gehele jaar gebruik maken van het lage BTW tarief voor de bouw. Het arbeidsloon valt nog tot 31 december 2014 in de BTW categorie van 6%.

De betaalde BTW op de aanschaf en installatie van zonnepanelen kan teruggevraagd worden van de Belastingdienst.
Zie: www.btw-zonnepanelen.nl/btw-terugvragen/

Plaats een reactie